Bik-Mesečni horoskop za novembar 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav

Slobodnim Bikovima u prvoj dekadi novembra jako su aktuelna zaljubljivanja preko poslovnog segmenta. Neko u vašoj neposrednoj blizini može vas opčiniti svojom intenzivnošću, svojim u isto vreme pažljivim ponašanjem prema vama, dok mu se oči vragolasto smeše….pa nije ni čudo da možete očas posla “pasti”. Pošto je polje strasti jako naglašeno tokom celog ovog perioda, možemo samo da vam kažemo da se prepustite I zaboravite na sve ostalo. Čak I da se ništa ne dogodi u prvoj dekadi, druga dekada novembra će vas prodrmati I istresti iz cipela. Kako god okrenuli – ne možete da omašite! Ovo je mesec ljubavi I intenziteta za vas! U emotivnim vezama I bračnim zajednicama tokom celog perioda ćete vi I partner uglavnom funkcionisati u korektnom I punom poštovanja maniru. Neki od vas će probuditi davno zatrpane strasti I ponovo se zaljubiti u osobu pored koje su već dugo. Ono što vam ne ide u prilog tokom ovog meseca jeste otvorena, I to velika mogućnost da uđete u paralelan odnos. Moguće je da vam zatišje koje postoji u trenutnoj relaciji, ta mirnoća I to što se ništa posebno ne dešava I “otvori vrata” ka ulasku u neobavezan, ali vrlo strastan I intenzivan kontakt. Najviše su vam za ovaj tip avanture otvorene šanse kroz poslovni segment, ali I kroz kontakte sa prijateljima ili preko društvenih mreža.

Posao

Ovaj mesec I neće biti jedan od onih koje ćete pamtiti po uspehu ili po mirnim dešavanjima. Možda ćete tokom prve dekade imati “miran život” I neko stabilno funkcionisanje, ali u principu – druge dve dekade nešto naročito vam I ne idu na ruku. Ispašće da ćete se truditi toliko da ćete povremeno “gubiti glavu” ili biti u potpunosti zatrpani obavezama (koje su vam nametnuli drugi ili vi sami sebi), a rezultati će biti – prilično prosečni. Sa drugima ćete se dosta teško uklapati I povremeno će izgledati da čak I dugogodišnji saradnici nekako nisu na vašoj strani. Pojedini će možda izgubiti I neke poslove ili projekte iz razloga što je konkurencija ponudila bolje uslove ili se na neki način umešala…Neki od vas će dobiti želju da naprave veliki zaokret u poslovanju ili da prekinu sa postojećim saradnjama, ali to vam se sada svakako ne preporučuje. Finansije će krenuti da se poboljšavaju tek tokom treće dekade novembra.

Zdravlje

Zdravstveni segment ukratko – ne baš najbolji. Vi ćete često biti “roviti”, na granici da se prehladite, razbolite. Oblačite se adekvatno vremenskim uslovima, vodite računa o svom imunitetu. Kod starijih pripadnika znaka aktuelni problemi sa kičmom, glavom, pritiskom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.