Blizanci-Mesečni horoskop za avgust 2020.godine

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

POSAO: Važno je da nemate neke finansijske rizike. Prva polovina meseca može biti stabilna, znate da se ophodite sa novcem i znate kako i gde da uložite. Sigurno ćete se baviti poslovima koji su tipični za vaše sazvežđe a to su komunikacije na svim nivoima. Blizanci koji putuju moraju da obrate pažnju tokom druge polovine meseca jer Merkur kreće retrogradno, a to je znak za sve a posebno za vlasnike ove planete da obrate pažnju na putu, kolovozu, klimu. Ukoliko planirate da radite nešto novo, onda prihvatite posao ugostiteljstva, usluga u svakom smislu jer tu ste veoma talentovani, moćni da zaradite kada drugi to ne umeju.

LJUBAV: Ako ste u braku, onda povedite računa u komunikaciji sa partnerom sredinom meseca jer ćete biti razdražljivi, skloni svađi, vikanju, pa čak i vređanju. Važno je da prvi deo meseca bude harmoničan kako biste lakše prevazišli loše aspekte. Ako ste sami, onda očekujte značajne promene u ljubavnom odnosu sa promenljivim znacima poput Device, Strelca, Ribe i drugog Blizanca. Bolji aspekti za poznanstvo posle 20. avgusta.

ZDRAVLJE: Česti problemi sa kardio sistemom će vas naterati da se pozabavite fizičkim vežbama, kondiciju morate da popravite jer ćete tako moći da izdržite napore koji su pred vama. Probajte da menjate način ishrane.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.