Blizanci-Mesečni horoskop za februar 2022.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav: Saturn je već smešten i boraviće naredne tri godine u vaše polje partnerstva i odnosa. U ovom trenutku najviše ga osećaju pripadnici prve dekade. On od vas traži odgovornost i realan pristup partnerskim i ljubavnim odnosima. Kroz dubinu se rešavaju ograničenja i nesuglasice, a najviše kroz iskrenost. Dobro sagledajte šta želite u ovom polju. U prvoj nedelji februara dolazi do mimoilaženja sa voljenom osobom. Osetićete sputanim u odnosima. Oni slobodni neće videti ni u čemu sklad i zadovoljstvo. Bolje je „zamrznuti“ sliku i sačekati povoljnije trenutke da osetiš ko ili šta je pravo u tvom ljubavnom životu.Šarm, intezitet, strast vam ipak obeležava naredni period. Ne preterujte u iskazivanju osećanja, partneru je potrebna „tišina“. Nemoj ga/je pogrešno shvatiti.

Posao: Putovanja, sastanci, dogovori, konferencije, kongresi, pregovori sve je užurbano i dobro za Blizance tokom februara. Imaćete mogućnosti da svoje kvalifikacije podignete na viši nivo i to upravo kroz priču koja ima korene u prerhodnom periodu. Mars i Venera se nalaze u kuću karijere pa može da podrži napredak. Ipak, računajte na konkurenciju, na odnose koji imaju formu nadmetanja. Šefa ili nadređenog koji vam daje pohvalu za ispunjene zadatke, a istovremeno traži od vas više angažovanja. Ambicija jeste prisutna, ali je poželjnije da završavate priče koje imaju već tok, nego da započinjete nešto novo. Poslovni uspesi će pratiti i dobre finansije tokom ovog meseca, posebno do kraja druge dekade meseca.

Zdravlje: Polje zdravlja nije ugroženo.Uglavnom ćete tokom ovog perioda biti u top formi. Pazite se povreda sredinom meseca.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.