Devica-Mesečni horoskop za avgust 2020.godine

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

POSAO: Šta reći za ambiciozne Device. Vama je vaš posao – rat ili brat. Baš ne umete da se obuzdate. Radite preterano i šta treba i šta ne treba. Vaš vladar Merkur je u vašem znaku i govori da morate da spustite loptu, posebno kad krene retro od druge polovine meseca. Neki od vas mogu imati sreće u trgovini, ugostiteljstvu, prodaji raznih proizvoda. Svakako ste snalažljivi a bez novca nećete biti. Sarađujte što više sa kreativnim ljudima jer ste i sami takvi, to vas leči i otvara vam nove ideje poslovanja.

LJUBAV: Emotivno ste u periodu lepih promena. Device koje su bile u nekim teškim , agresivnim, ne emotivnim vezama – sada imaju podršku da se otisnu u jedan lep život sa novim i nadahnutim partnerom koji će predstavljati udah jednog novog životnog perioda. Potrebno je da verujete i da se prepustite istini i iskrenosti.

ZDRAVLJE: Morate da povedete računa tokom meseca. Sve se nalazi u abdomenu, svi problemi od želuca, debelog creva, creva, dvanaestopalačnog. Mnogi od vas mogu ići i u bolnicu. Ne vodite računa o sebi previše. Radite preterano, volite da popijete, cigarete su vam ,, svež vazduh koji dišem”. Razmislite dobro šta radite, da poslednja četiri meseca u godini ne izgubite jureći po lekarima. Sve u svemu potrudite se oko sebe, više i više, svakoga dana.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.