Godišnji horoskop za Ribe za 2022.godinu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav

Do kraja jula ćete biti manje okrenuti partnerz, a više poslu. No, pokušaćete da održite postojeće stanje. Izuzetno lepi meseci za ljubav su jul, avgust, a od polovine avgusta ćete imati povećanu potrebu za slobodom, pa pripazite da se ne posvađate sa partnerom zbogo toga. Oni koji su slobodni mogu upoznati dosta ljudi, ali ćete se zadržati samo na onom što je po Vašem mišljenju stabilno i savršeno. Bitno je da se opustite i da shvatite da je komunikacija najbitnija u vezi i podrška, a sve ostalo će se uklopiti.

Posao

I dalje traje dobar period za posao kod Vas, ali trenutno razmišljate i o novim opcijama. Ne opterećujte se novcem, nego gledajte da sve uradite kako treba. Ponovo će sjajan period biti od polovine marta do polovine avgusta, ali nemojte zabušavati i pratite uputstva nadređenih. Mogući su novčani problemi u martu, smanjite troškove. Dobar mesec je svakako april, a pored njega i avgust.

Zdravlje

Problem sa pritiskom. Ne jedite brzu hranu. Pijte više vode, okrenite se zdravijem načinu života.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.