LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 26. novembar – 3. decembar 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

OVAN
Kvadrat između Mececa u sedmoj astrološkoj kući i Saturna, krajem perioda, upozorava na moguću krizu u odnosu sa partnerom. Pozicija Venere, vladaoca kuće ljubavi, može da donese prekid veze sa osobom koju poznajete preko posla, a ako ste slobodni, ulazak u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

BIK
Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi u astrološkoj kući ljubavi, pod uticajem Meseca, u prvoj polovini nedelje najavljuje romantični susret sa Jarcem. Slobodne Bikove očekuju novi susreti i poznanstva sa umetnicima i sportistima. Ako ste zauzeti, partnerova ljubomora može da bude uzrok neslaganja sa njim.

BLIZANCI
Osećaj krivice koji vas može obuzeti početkom perioda, verovatno je posledica vašeg ponašanja prema bračnom ili dugogodišnjem partneru koji je očekivao više pažnje i razumevanja. Venera u astrološkom polju ljubavi može da vam donese susret sa osobom koja se bavi umetnošću ili sportom.

RAK
Aspekti Neptuna, planete zanosa koja 25. novembra kreće direktnim hodom, donose vam susret sa osobom koja će vas impresionirati već na prvi pogled. Zbog oslabljene pozicije Venere, planete ljubavi, kojoj se približava vaš vladalac Mesec, krajem perioda možete da se razočarate u voljenu osobu.

LAV
Prepuna kuća ljubavi nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa nekim vatrenim znakom sa kojim ste se već upoznali na nekoj proslavi, u pozorišnom foajeu ili teretani. Ukoliko ste zauzeti, vašem partneru nije jasno zbog čega se protivite ideji da on ide na poslovni put bez vas.

DEVICA
Ne odustajete od namere da saznate što više o prošlosti vašeg partnera, a šansa za to može vam se ukazati već 25. novembra. Sredinom perioda, klonite se rasprava sa voljenom osobom. U drugoj polovini nedelje moguća su češća razdvajanja od partnera, ukoliko ste u vezi sa nekim ko često putuje, zbog posla.

VAGA
Planete su vam naklonjene, pa ste omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola, zbog čega će ove nedelje mnogi poželeti da se nađu u vašem društvu. Aspekti Neptuna, simbola zaljubljivanja, najavljuju mogućnost ulaska u vezu sa harizmatičnim umetnikom ili sportistom koga najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata.

ŠKORPIJA
Aspekti Venere, vladaoca polja partnerskih odnosa, povoljno utiču na vašu emotivnu vezu, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. Sredinom perioda moguć je strastveni susret sa osobom koja često putuje zbog posla. Slobodne Škorpije mogu da uđu u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

STRELAC
U prvoj polovini nedelje moguć je ulazak u tajnu vezu sa Vagom ili Lavom. Pozicija Venere, planete ljubavi, krajem perioda donosi vam simpatije koleginica, ako ste muškarac. Ukoliko ste dama, vaše promenljivo raspoloženje može dodatno ugroziti odnos sa osobom koju ste tek upoznali.

JARAC
Već neko vreme želite da se suočite sa partnerom i kažete mu sve što vam je na srcu, a ove nedelje će vam se ukazati prava prilika za takav razgovor. Slobodni predstavnici vašeg znaka, u drugoj polovini perioda, mogu da uđu u vezu sa lekarom. Mladi Jarčevi dobijaju poziv za izlazak od Raka.

VODOLIJA
Pozicija i aspekti Venere i vašeg vladaoca Urana, u drugoj polovini nedelje, mogu da dovedu do neočekivanih situacija na ljubavnom planu. Mada ste uznemireni zbog partnerovog ponašanja u poslednje vreme, shvatićete da nema razloga za to. Slobodne Vodolije krajem nedelje mogu da upoznaju nekoga preko interneta.

RIBE
Pozicija vašeg vladaoca Neptuna, simbola zaljubljivanja, koji 25. novembra kreće direktnim hodom, nagoveštava mogućnost poznanstva sa osobom koja se bavi umetničkim zanimanjem ili sportom. Aspekti Merkura, planete komunikacije, u prvoj polovini perioda, mogu da vam donesu susret sa interesantnom osobom preko društvene mreže.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.