Ljubavni nedeljni horoskop: 5 – 12. novembar 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

OVAN
Pozicija retrogradne Venere, vladaoca polja partnerskih odnosa, donosi vam iznenadno poznanstva sa sportistom, umetnikom, advokatom ili modnim dizajnerom. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, očekuje vas strastveni susret sa nekim ko nikada nije krio svoje simpatije prema vama.

BIK
Sa vašim vladaocem Venerom u retrogradnom hodu preko Vage, možete da uđete u vezu sa umetnikom, advokatom ili nekim čije zanimanje podrazumeva prisustvo u javnosti. Povratak Urana u vaš znak, 6. novembra, donosi vam flert sa Rakom a u vreme mladog Meseca, 7. novembra, dobijate poziv od Škorpije.

BLIZANCI
Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura u Strelcu, teško ćete ostati imuni na poruke koje vam šalje Vodolija. Aspekti retrogradne Venere u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, nagoveštavaju mogućnost susreta sa starom simpatijom. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, od Ovna stiže poziv za izlazak.

RAK
Planeta ljubavi, Venera, u četvrtom polju u polusekstilu sa Jupiterom, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja će od vas sakriti da je zauzeta. Posle 6. novembra, kada se retrogradni Uran vraća u Ovna, dobijate SMS od umetnika, a mlad Mesec, 7. novembra, donosi vam poziv za izlazak od Škorpije.

LAV
Aspekti Merkura u Strelcu nagoveštavaju mogućnost susreta sa vatrenim ili vazdušnim znakom. Pozicija Venere u trećoj astrološkoj kući u polusekstilu sa Jupiterom, donosi vam mogućnost iznenadnog odlaska na zajednički put sa partnerom. Izbegavajte rasprave sa voljenom osobom.

DEVICA
Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa i komunikacija, u četvrtom polju može da poljulja odnos sa dugogodišnjim partnerom. Sa retrogradnom Venerom u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, možete da obnovite kontakt ili vezu sa starom simpatijom. Izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

VAGA
Sa Venerom, čak i retrogradnom, u vašem znaku, omiljeni ste i popularni u društvu suprotnog pola. Pozicija Merkura, simbola komunikacije, nagoveštava susrete sa interesantnim osobama na putovanjima. Povratak Urana u Ovna, 6. novembra, donosi vam udvaranje umetnika ili sportiste.

ŠKORPIJA
Aspekti Venere, planete koja upravlja vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa nekim ko neće biti potpuno iskren prema vama po pitanju svog emotivnog statusa. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, izbegavajte rasprave sa partnerom.

STRELAC
Aspekti planete komunikacije i flerta, Merkura u vašem znaku i Venere, planete ljubavi u retrogradnom hodu preko Vage, sredinom nedelje, donose vam poziv za izlazak od šarmantnog umetnika ili osobe koja je zbog prirode svog posla prisutna u javnosti.

JARAC
Venera, planeta ljubavi u retrogradnom hodu preko Vage, nagoveštava susret sa osobom koju poznajete preko posla. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, stara simpatija, Bik ili Riba, pokušaće da stupi s vama u kontakt.

VODOLIJA
Planeta ljubavi i novca, Venera u opoziciji sa vašim vladaocem Uranom u devetom astrološkom polju, može da vam donese susret sa vrlo atraktivnom osobom, verovatno na nekom putovanju. Bračnom ili višegodišnjem partneru je potrebna vaša moralna podrška, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

RIBE
Pozicija Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa i Venere, planete ljubavi u osmoj astrološkoj kući, nagoveštavaju mogućnost strastvenog susreta sa nekim čijem ćete šarmu teško odoleti. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, možete da uđete u romantičnu vezu sa sportistom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.