NAJGORE LJUBAVNE KOMBINACIJE: Veze ovih znakova horoskopa osuđene su na propast

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BIK i BLIZANCI: Ova dva znaka dosta se svađaju. I dok njihovi sukobi nisu tako strašni, jako su česti. Blizanci su previše nestrpljivi za tvrdoglavog bika.

LAV i LAV: Baš se ne slažu u seksualnom aspektu, ali poverenje im je na dobrom nivou. Seks nije sve, ali ako ne funkcioniše – sve može završiti sa mnogo frustracija.

ŠKORPIJA i ŠKORPIJA: Izvlače ono najgore jedno iz drugog. Takođe, previše su emotivni.

BLIZANCI i ŠKORPIJA: Ovo je verovatno jedan od najgorih spojeva. Njih dvoje se međusobno beskrajno nerviraju i uopšte ne razumeju jedno drugo.

OVAN i RIBE: Ne veruju jedno drugome i ne mogu postaviti odgovarajuće granice. Ako se ne možete otvoriti, nemojte započinjati ovaj odnos.

VODOLIJA i RIBE: U teoriji bi mogli funkcionisati kao par, ali nedostaje im ravnoteža i spoznaja da život nije bajka.

OVAN i BIK: Često ne uspevaju jer nisu u mogućnosti da stave na stranu svoje razlike. Unutrašnja pitanja i previranja obično su uzrok kraja njihove veze.

OVAN i JARAC: Fizička ljubav i komunikacija ne idu im dobro. Oni se ne mogu razumeti i funkcionisati na istom nivou.

BIK i LAV: Imaju lošu komunikaciju i teško im je da se povežu. Potreban im je neko ko nije tako krut, a to im je teško da pronađu. Kreativna snaga je ono što bi ih moglo povezati.

VAGA i JARAC: Kada se u vezu počnu mešati stvari poput ega, sve kreće nizbrdo. Ako žele da veza funkcioniše, moraju se dobro pomučiti.

BIK i VODOLIJA: Ovom paru također nedostaje povjerenja. Teško im je pronaći teme o kojima mogu razgovarati i često nerviraju jedno drugo. Njihove razlike jednostavno su prevelike.

JARAC i VODOLIJA: Nisu baš zanimljivi jedno drugome. Jednostavno se dosađuju kada se zajedno. Međutim, ako mogu pronaći nešto zajedničko, onda mogu funkcionisati.

BLIZANCI i RAK: Mogu biti dobri prijatelji, ali ne funkcionišu dobro u ljubavnim odnosima. Previše su emocionalno različiti i potrebne su im potpuno različite stvari.

OVAN i RAK: Ovo može biti jako bolan odnos. Potrebno je uložiti puno truda da bi on funkcionisao, a čak i onda veza obično ne uspeva. Ovan i rak jednostavno nisu zadovoljni jedno drugim.

BIK i STRELAC: Shvataju život na isti način, ali izvan toga nemaju ništa zajedničko. Jednostavno se ne privlače i bolje je da budu samo prijatelji.

OVAN i ŠKORPIJA: Ovan svojim ponašanjem često može povrediti osjećanja škorpije i to čini stvari prilično napetom. Taj odnos je jednostavno pretežak.

STRELAC i JARAC: Nisu u stanju razumeti svoje razlike na način na koji bi trebali. Oni se zabavljaju zajedno, ali to nije dovoljno. Stabilnost nije prisutna u ovom odnosu.

BLIZANCI i DEVICA Ova dva znaka se stalno menjaju, ali ne na isti način. Međusobno se osuđuju više nego što bi trebalo.

BIK i ŠKORPIJA: Ovo je spoj koji takođe često završava bolno. Moraju biti potpuno usredsređeni jedno na drugo jer u suprotnom brzo izgube ljubavnu iskru, piše Atma.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.