Rak-Mesečni horoskop za avgust 2020.godine

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

POSAO: Lepo se osećate u svojoj koži. Imate mogućnosti da se izdignete nekim kreativnim radom. Venera, planete lepote, može da vam pomogne kako u idejama tako i u samom poslu koji planirate da započnete. Verovatno ćete privući veliki broj žena u svoj projekat koji mora da pokaže izvesne rezultate. Novac će vam biti prioritet, a zarađivaćete više od očekivanog. Važno je da povedete računa na dokumenta i pregovore koje budete vodili u periodu druge polovine meseca. Mnogi Rakovi će imati priliku da pokažu svoje organizacione sposobnosti.

LJUBAV: Morate da se posvetite partneru koji je očigledno neko ko ne voli vaše obaveze oko posla. Rak koliko god je za kuću i porodicu zna da se totalno prepusti poslu i totalno zanemare ukućane, pa će to uticati i na sam odnos u braku. Partnera ćete ostaviti da se on bavi decom i porodicom što mu neće prijati. Pazite da ne preterate u drugoj polovini meseca jer možete imati raspravu oko finansija. Slobodni Rakovi imaju susret sa Škorpijom, Devicim ili drugim Rakom.

ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje je glavni okidač dobrog ili lošeg zdravlja za vaš znak. Pozabavite se popularnoj smooty ishrani, više vode unosite kroz voće, manje soli, začina koji su ozbiljna pretnja za jetru i želudac.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.