Ribe-Mesečni horoskop za avgust 2020.godine

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

POSAO: Ako se bavite umetnošću ili bilo kojom drugom kategorijom kreativnog posla očekujte punu podršku saradnika i dosta posla samim tim i novac. Retrogradni Merkur može da vam vrati stare saradnike i obnovu saradnje. Često ulepšavate događaje i impresije oko vas, ovog puta Devica ili Jarac vam pokazuju put realnosti. Ukoliko ste radnik u velikoj korporaciji imaće sukob sa direktorom ili šefom na radnom mestu.

LJUBAV: Osoba iz znaka Ribe je vaša prava ljubav u ovom trenutku. Naravno da postoje još znakovi kao što je Blizanac koji će hteti da se vrati u vaš život, dok vi nećete biti zainteresovani. Vaša harizma teži ka pravim i iskrenim ljubavima. Poslovni put može da bude inspirisan jednom zanimljivom osobom koju ćete sresti. Tu mogu da se dese iskrene emocije. Ribe u braku imaju lep mesec sa partnerom pun poverenja i razumevanja, mada često ulaze u bespotrebne rasprave, koje samo dižu tenziju i ne daju nikakav rezultat.

ZDRAVLJE: Česte kontrole posebno u drugoj plovini meseca zbog retro Merkura u Devici, koji zna da vam napravi problem kada se najmanje nadate.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.