Ribe-Mesečni horoskop za januar 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav: Venera je tokom ovog meseca u kvadratnom aspektu na vaš znak, pa ćete verovatno mnogo više želeti i očekivati nego što ćete dobiti. U dužim emotivnim vezama i brakovima vi i partner ćete pokušavati da se uskladite, manje više uspešno. U prvoj dekadi meseca biste trebali malo više da povedete računa u komunikaciji sa voljenom osobom jer je lako povredljiva, i može vam neke reči uzeti za zlo. Polovinom meseca imate mogućnosti za neki prolazan flert i avanturu. Pre nego što se upustite u nešto ovog tipa, razmislite da li vredi rizikovati odnos u kome ste zarad nečega za šta ste svesni da ne može da traje. U poslednjoj dekadi januara bićete skloni da posao i svoje obaveze stavite ispred voljene osobe i moguće je da ćete tada imati manje vremena jedno za drugo. ipak, tokom celog januara se vidi da ćete vas dvoje pokušavati da zajedničke trenutke ispunite ljubavlju i pažnjom. Šteta je samo što tih trenutaka neće biti više… Ako ste slobodni, nekako su vam mnogo bolje postavljeni prijatelji, izlasci i druženja nego mogućnost ulaska u neki trajniji odnos. Možete početkom meseca misliti da ste našli baš onog nekog ko zavređuje vašu pažnju, ali se nekako nećete usaglasiti što se komunikacije i dogovora tiče, a moguće je i da će ta osoba na izvesno vreme boraviti nešto dalje od vas. Sve će ostati na povremenim razgovorima i čekati neki bolji trenutak za vas dvoje. Polovinom januara možete upasti u iskušenje kratkotrajne aferice preko poslovnih okolnosti, ali odmah napominjem da je ovo malo verovatno da može biti trajno. Više mi izgleda kao vaš pokušaj da se malo “dignete”. Sam kraj meseca popraviće stvari na ljubavnom planu.

Posao: Do polovine meseca otprilike još i kako tako – red uspona, red padova…ali od polovine januara Ribe neka se spreme za znatniji poslovni oporavak. U prvih desetak dana prvenstveno vodite računa u kakve poslove ulažete novac, jer bez istog možete vrlo lako ostati. Bolje radite ono što je provereno, ili razrađujte postojeće poslove. U drugom delu meseca trigon Venere i Urana koji spaja vaša poslovna polja otvoriće Ribama u istoj meri i poslove i finansijske prilive. Ovaj momenat pojedinima može doneti i brzo napredovanje ili veliku podršku od nadređenih. Oni koji se bave privatnim biznisom pomalo će “kaskati” što se izvršenja nekih obaveza tiče, pa ne preuzimajte na sebe više nego što možete odraditi. Tokom januara pun Mesec je u polju svakodnevnih poslovnih obaveza i odgovornosti, sa jednim napornijim periodom ste pri kraju i zato ne žalite truda da završite sve zaostatke. Oni koji se bave kancelarijskim poslovima, neka srede dokumentaciju i arhivu, jer kraj januara ili sam početak februara može doneti na vaša vrata inspekciju.

Zdravlje: Pun Mesec u vašem polju zdravlja i vladar koji ide retrogradnim hodom signal su za Ribe da je potrebno da promene svoje svakodnevne navike i više se posvete očuvanju svog organizma. Ne konzumirajte previše začinjenu i premasnu hranu i vodite računa da se ne povredite na poslu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.