Strelac-Mesečni horoskop za januar 2022.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav: Lični život vam daje nadahnuće i posebno razgovor koji ste obavili sa voljenom osobom u četiri oka. Došli ste do nekih saznanja i iznenadili se, ali je najbitinije da ćete zajedničkim snagama da se izborite za svoje mesto u vašem zajedničkom životu. Oni slobodni su zainteresovali jednu osobu koja je na „istoj talasnoj dužini“ , tako da predstoje prelepi moment. Budite iskreni od početka i sve će ići svojim tokom.

Posao: Da li ste još uvek fazi sređivanja utisaka ili ste spremni na novu fazu kada je vaš posao u pitanju. Dobre vesti iz inostranstva će vas pokrenuti i dati vam pravo usmerenje. Ono čega morate biti svesni jeste da za sve je potrebno vreme i da svaka žurba i jurnjava može stvoriti niz nepotrebnih problema. Već kako ulazite u treću nedelju januara, na kratko će vas uhvatiti briga oko novca koji ste istrošili preko mere. Ipak novac pristiže, pa makar u delovima. Možete biti bez straha. Oni koji čekaju priznanje za postignuti rad, mogu ga dočekati već nakon 23.januara.

Zdravlje: Povećano nezadovoljstvo i nervoza. Moguće prehlade ili problemi sa obstruktivnim bronhitisom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.