Strelac-Mesečni horoskop za jul 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Posao: Na poslu će vam biti malo lakše nego proteklog meseca. Energija vam je jača i samim tim ćete lakše obavljati poslovne zadatke. Teško vam je i dalje. Nemate previše vere u sebe, ali ste jači i važno je da ide na bolje.

Ako ne radite, gledajte da se postavite na način da ponovo pokušate u bivšoj firmi. Tamo biste mogli ponovo da se zaposlite, ali i da ostanete. Razumem da se možda pitate zašto baš tamo, ali jednostavno – tako bi bilo najbolje rešenje. Stupite u kontakt sa bivšim poslodavcem u drugoj trećini meseca. Pozovite ga i jednostavno recite da želite da se vratite.

Ljubav: Nekako ste se dosta povukli u sebe. To je naglo nastupilo. Ne znam zašto to činite, ali ono šta vam mogu reći je to da ćete tokom poslednje sedmice u mesecu biti boljeg raspoloženja i da će se popraviti situacija u braku. Ako ste slobodni, ne vidim vam neku kvalitetnu vezu. Preko rođaka biste mogli da upoznate jednu osobu i da počnete vezu, ali ćete brzo shvatiti da to zapravo ne vodi ničemu. Imaćete osećaj da je sve u redu i da vam se fizički dopada, ali iz nekog razloga to nije to to i zato se kraj te osobe nećete zadržavati dugo. Svakako je savet da sebe ni na šta ne prisiljavate, već slušajte srce i učinite onako kako ono i želi.

Zdravlje: Izuzetno ste nervozni a slabo se krećete. Vi morate da se krećete što više kako bi vam stanje bilo bolje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.