Vaga-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti početkom oktobra meseca doneće Vagama u emotivnim vezama I brakovima novi pogled na dešavanja u njihovim emotivnim relacijama. Vi lično ćete biti spremni da na drugačiji način pristupate voljenoj osobi, otvorićete se po mnogim pitanjima I konačno progovoriti o nečemu što vas je tištilo I mučilo u prethodnom periodu. Naime, Merkur koji je šetao po vašem polju podsvesti tokom celog septembra, kao I pomračenje Sunca u tom periodu, doneo je to da niste bili spremni da sa voljenom osobom diskutujete baš o svemu I da ste mnoge stvari čuvali za sebe. Ulaskom planete komunikacije u vaše polje ličnosti, bićete spremni da možda otkrijete I neke svoje planove I želje koji se vezuju za vaš odnos. Mars koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima, nalaziće se u znaku Jarca, što donosi donekle tvrdokornost I sporost, ali I veliku posvećenost, pa od svoje “druge polovine” očekujte da bude tu, uz vas, da vas razume I podrži. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće pred sobom mnogobrojne prilike tokom ovog meseca, ali je pitanje da li ste vi u ovom periodu spremni za neke ozbiljnije priče. Tranzit vaše vladarke Venere kroz Škorpiju u prvom delu meseca doneće vam pre intenzitet I strast nego potrebu za stabilnošću, a kada u drugom delu oktobra uđe u Strelca, tek onda ćete zaista biti u fazonu za zabavu I provod. Tek u poslednjim danima meseca osetićete da ste pronašli onu pravu osobu za sebe.

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku, prisustvo Jupitera, Sunca I Merkura, doneće vam jedan odličan poslovni period, I to najviše zahvaljujući vašim talentima, vašim sposobnostima, vašim velikim ambicijama. Ne samo da ćete biti u mogućnosti da elokventnošću I brzim razmišljanjem savladate I neke teže okolnosti, ali I doprete do onih za koje ste zainteresovani za saradnju, već ćete na sve ovo (zbog Jupitera) imati I dašak srećnih okolnosti I jednu veliku podršku na svojoj strani. Vaša vladarka će u prve dve dekade tranzitirati kroz polje posla, da bi se nakon toga Sunce preselilo u ovo polje, što samo govori o tome da će se poslovni uspesi I prilike nizati jedna za drugom. Nemojte dozvoliti da ovaj više nego dobar period prođe bez vaše velike aktivnosti! U trećoj dekadi meseca moguće je da dobijete zaslužena priznanja za svoj rad, a tada vam se otvaraju I veće mogućnosti za saradnju sa stranim firmama.

Zdravlje

Velika planetarna podrška itekako će se odraziti I na vaš zdravstveni segment. U oktobru ćete se osećati, ali I izgledati odlično…samo malo kontrolišite apetit, koji će biti nešto jači nego inače. Stariji pripadnici znaka u trećoj dekadi neka povedu više računa o bubrezima. Moguće tegobe urogenitalnog trakta.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.